Klussen

Sinds 7 september hebben we de sleutel van ons nieuwe huis in Tholen. Nog niet alles was klaar bij oplevering. Zo zijn de keuken, badkamer, wc’s en de tuin nog niet af. De aannemer Aan de Stegge doet hard z’n best om het op korte termijn in orde te krijgen. Ook de Delta maakt z’n naam weer waar: de nutsvoorzieningen waren nog niet aangesloten. Da’s lastig, klussen zonder water en stroom. Gelukkig hebben we ondertussen wel stromend water en maken we gebruik van bouwstroom (op kosten van de aannemer). Pa Walhout is al begonnen aan de boekenwand en Erik Maljaars met de tuin en de oprit.

Wil je een keer komen kijken of klussen? Het adres is Windsingel 54 in Tholen.

Routebeschrijving

Vanuit de richting Rotterdam: Neem de A29 tot Dinteloord (via de Heinenoordtunnel) of via de Moerdijkbrug (A16/A17/A59/A29). Onderaan de snelweg rechts af. Neem dan de N259 via Steenbergen richting Bergen op Zoom. Neem na ruim 10 kilometer de N286 richting Tholen, na de brug rechtdoor tot de (enige) stoplichten. Daar links af, direct weer links af. Doorrijden tot rotonde (3-kwart) en dan de Windsingel in. Ons huis is het eerste huis aan de linker kant.

Vanuit de richting Goes: Neem afrit 31 op de A58, richting Tholen. Over de Oesterdam en vlak voor de stoplichten rechts af richting Tholen. Doorrijden tot rotonde (3-kwart) en dan de Windsingel in. Ons huis is het eerste huis aan de linker kant.

Vanuit richting Poortvliet: Bij stoplichten rechtsaf. Daarna direct links. Doorrijden tot rotonde (3-kwart) en dan de Windsingel in. Ons huis is het eerste huis aan de linker kant.