Annelies en Edwin nu helemaal getrouwd!Annelies en Edwin zijn op 21 november in “The Shelter” in Veenendaal getrouwd. Daarna hebben we gefeest in “De Veenderhoeve” in De Klomp. Het was erg gezellig. Als broers hebben we nog wat herinneringen opgehaald. En Edwin z’n geheugen is aardig op de proef gesteld. Maar zelfs de kleinste details van 25 jaar geleden wist hij zich nog te herinneren. Oppassen geblazen dus met wat je tegen hem zegt! Het kan jaaaaren later nog tegen je gebruikt worden… 😉

Een aantal andere foto’s van de bruiloft kun je hier vinden.

Vrijgezellenfeest Annelies & Edwin

Hier zijn de foto’s van het gecombineerde vrijgezellenfeest van Annelies en Edwin. We hebben een gezamenlijke italitaanse kook-clinic gedaan. Dit om Lies en Edwin de fijne kneepjes te leren van het koken (an sich) en het italiaans koken in het bijzonder. Zodat we de volgende keer als we op bezoek krijgen niet iets uit blik of een pakje zullen krijgen…. Een waarschuwing is wel op z’n plaats: voor het opwarmen van iets uit blik zijn ze al net zo lang bezig als tijdens de clinic voor de hele maaltijd.

Meer foto’s zijn te zien op het webalbum.

Geld verdienen

Door af en toe een mail te ontvangen en af en toe een onderzoekje te doen kun je aardig wat geld bij elkaar sprokkelen. Ik ben nu een paar jaar lid en heb ondertussen al zo’n 100 euro bij elkaar geklikt. Meld je ook aan door op onderstaande banner te klikken:

Microsoft TechEd 2007 – Barcelona

De Ramblas, Barcelona, Spanje
Van maandag 5 tot vrijdag 9 november ben ik samen met 2 collega’s in Barcelona voor een conferentie van Microsoft (TechEd 2007).

Hier is het goed. Zonnig, lekkere temperatuur (21 graden). Gisteren in het oude Barcelona geweest. Erg mooi: romeinse stadsmuur en aquaduct, hele grote gebouwen (paleizen etc). Op de Ramblas geweest (zie foto). Het is heel laat nog heel druk. Gisteren was het extra druk vanwege de Champions League wedstrijd van Barcelona tegen Glascow Rangers. Lekker gegeten in een oud gezellig restaurantje met de naam Mi Buritto y Yo (mijn ezel en ik). Vooraf een salade met tonijn (groter dan de maaltijdsalade van de Mac), daarna tong (met een beetje groente, maar meer niet) en Crema Catalana (Creme Brule). Erg lekker. Heen met de bus, maar met de taxi terug want het was te ver lopen voor Paul, die heeft ondertussen blaren op z’n voeten van het vele lopen ’s avonds.

Eergisterenavond buiten op het terras Tapas gegeten (wel even wennen trouwens: sommige restaurants gaan pas om half 9 ’s avonds open). Op de terugweg gingen we door een park. Blijkt dat de ingang die we namen de enige was die op dat tijdstip nog open was. Wel een mooi park trouwens. Mooie fonteinen, beelden, een dierentuin, het parlement van Catalonie. We hebben het hele park gezien want in plaats van de route inkorten moesten we het park verlaten door de poort waar we het park ingekomen waren.