Korte vakantie op Walcheren

We hebben geprofiteerd van het mooiste weer van dit seizoen tot nu toe. Een stadswandeling door het mooie stadje Veere, naar het strand in Oostkapelle, een wandeling door de Manteling van Walcheren en naar het strand van Domburg. Een paar dagen in ons eigen Zeeland door de ogen van een toerist.

2e pinksterdag: een bezoekje aan de Windsingel

Op 2e pinksterdag hebben we een klandestien bezoekje gebracht aan de Windsingel. Een gat in het hek gaf ons de toegang tot het bouwterrein. Zodoende konden we een rondje langs het huis maken. We konden alleen in de garage (de garagedeur is nog niet geplaatst), maar de rest van het huis is afgesloten (deuren zijn al geplaatst en zijn dicht en er zit zeil voor de glasloze ramen).

Het was prachtig weer, dus het zag er allemaal nog wat mooier uit. Het uitzicht vanaf de straat voor het huis: nu kijk je nog tot aan de Oesterdam, maar ik ben benieuwd hoe het wordt als het nieuwe gemeentehuis van Tholen er staat.

Het uitzicht vanuit de woonkamer blijft gelukkig wel helemaal vrij. Links boven de huizen is de kerktoren van de kerk van de Gereformeerde Gemeente te zien.

De trap is ook al geplaatst, ook de trap naar de 2e verdieping. Helaas was de deur op slot, we konden dus niet naar binnen toe.

De achtertuin is nog een beetje rommelig. Via de schuurdeur kon je in de tuin komen (koste wel wat moeite). Op onderstaande foto kun je goed zien dat de ramen allemaal afgeplakt zijn. De foto is genomen vanaf de erfgrens.